Perioada de derulare:
Începe:  23 noiembrie ora 10:00
Final:     24 noiembrie ora 09:59

Tema din acest an este e-guvernarea. Provocarea este fictivă. Se dă sarcina de a crea o aplicație de dispecerat pentru seviciul de urgență. Competiția analizează două direcții de dezvoltare, fiecare concentrându-se pe rezolvarea problemei din unghiuri diferite:

  • Interacțiune umană (frontend)
  • Automatizare (backend)

Interacțiune umană

Pentru echipele care concurează în această categorie se va analiza cât de bine pot proiecta și implementa o interfață care să permită unui om să rezolve problema în cauză cât mai eficient posibil. Soluția propusă va fi evaluată de experți UX, cu mai mulți ani de experiență și cercetare în interacțiunea om-calculator.

Automatizare

Echipele care concurează în categoria Automatizare vor fi analizate din perspectiva a cât de bine pot proiecta și implementa un algoritm care rezolvă problema fără interacțiune umană cât mai eficient posibil. Abordarea automatizării constă din mai multe niveluri, care merg de la ușor la dificil, permițând oricui participant la competiție să identifice nivelul la care dorește să abordeze problema. Soluția propusă va fi supusă unui test automat, evaluând corectitudinea și performanța. Echipele vor fi evaluate în continuare în ceea ce privește inovarea și deciziile de proiectare în ceea ce privește scalabilitatea.

Premii

Locul 1 în valoare de 10.000 RON

2 premii Locul 2 a câte 5.000 RON

3 premii Locul 3 a câte 3.000 RON

Pe lângă premiile în bani, echipelor câștigătoare li se oferă un stagiu de vară la Distancify SRL, unde pot alege să-și dezvolte soluția în continuare sau să lucreze la un proiect diferit la alegere, primind în același timp feedback și ajutor de la experți experimentați în dezvoltare multiplă. disciplinelor. Participarea este opțională.

La ce să te aștepți

– Criteriile detaliate vor fi distribuite echipelor înregistrate cu câteva zile înainte.
– Se va furniza un API în care aplicația dvs. poate prelua disponibilitatea serviciului de urgență și poate trimite servicii de urgență. API-ul se va baza pe HTTP/JSON și vă va fi oferit la începerea competiției. Va rula sub Windows/MacOS/Linux.
– Mâncarea, băuturile energizante și sucurile vor fi furnizate în orice moment în timpul competiției.
– Arbitrii vor fi disponibili în timpul competiției și vor putea răspunde la întrebări.
– Vă vom pune la dispoziție mese, scaune, conexiune la internet – veți aduce computere și orice alte instrumente de care aveți nevoie.

Reguli

– Echipele pot fi formate din doi sau trei studenți.
– Echipele pot alege orice limbaj de programare, respectiv tehnologie cu care sunt confortabili.
– Echipele trebuie să-și aducă propriile dispozitive pentru a-și dezvolta și rula soluția.
– Echipele trebuie să specifice zona în care doresc să concureze la înregistrare.
– Echipele vor avea la dispoziție 24 de ore pentru a-și realiza lucrările.
– Echipele își vor prezenta soluția timp de 15 minute, inclusiv sesiunea de întrebări și răspunsuri.
– Evenimentul va fi filmat.

https://forms.gle/VFcNzwZ9EDPuJgW86