Club Rotary Baia Mare

În cei 20 de ani de activitate, Clubul Rotary Baia Mare a iniţiat, dezvoltat sau sprijinit financiar un număr foarte mare de proiecte, în multe cazuri în parteneriat cu cluburi rotariene din alte ţări. Beneficiarul acestor proiecte a fost întotdeauna COMUNITATEA, fiind vorba de proiecte realizate în beneficiul copiilor, persoanelor cu neajunsuri şi seniorilor.

Am sprijinit cultura în toate formele ei (concerte, expoziţii, festivaluri) şi am chemat cultura să ne ajute să atragem comunitatea, să primim sprijin din partea acesteia pentru a colecta fonduri pentru soluţionarea unor probleme din comunitatea băimăreană sau pentru a răsplăti talentul băimărean.

Am contribuit la primii paşi în dezvoltarea unor ONG-uri care astăzi sunt cunoscute pe plan naţional (HHC sau Asociaţia Autism Baia Mare). În spriritul prieteniei rotariene am dezvoltat proiecte în judeţele vecine sau am sprijinit proiecte rotariene din ţările vecine.

Club Rotary Baia Mare 2005

Suntem oameni activi, de profesii diverse, cu uriaş potenţial şi dorinţă de ajutor şi standarde etice şi profesionale înalte. Clubul Rotary reprezintă cadrul în care am ales să ne implicăm permanent, fructificându-ne cunostinţele, experienţa şi elanul în interesul celor care au nevoie de sprijin.
Credem în importanţa relaţiilor umane, de aceea acţiunile, vorbele şi gândirea noastră urmăresc adevărul, corectitudinea, bunăvoinţa şi rezultate benefice pentru cei implicaţi.