Previziunea vânzărilor cu metoda nivelării exponențiale folosind programul informatic QM for Windows - Crăciun Dumitrița, Lupan Mihăiță, Turuczko Maria
“Studiul mucegaiurilor toxicogene din spaţiile de locuit” - Lavinia Gherasi
LOCUL 2
Aplicarea metodei FTIR in investigarea unghiilor persoanelor cu diabet zaharat - Ioana Tărâţă
LOCUL 3
Evaluarea condiţiilor igienico-sanitare într-o unitate medicală - Emilia Benea
MENȚIUNE 1
Cercetări privind combaterea ruginii brune (Pucciniarecondita) la Triticumaestivum
SECȚIUNEA CHIMIE ȘI CHIMIE DIDACTICĂ
LOCUL 1
Extractia si caracterizarea componentilor din rasinile de pin - Iulian Hojd
LOCUL 2
Analiza cofeinei din cafea si bauturi energizante prin metode cromatografice ( CSS si HPLC) - Norbert MorE -
LOCUL 3
Analiza alcoolilor prin spectrometria FTIR - Mariana Zoicaş (Maier)
MENȚIUNE
Determinarea acidului ascorbic din sucurile de citrice prin cromatografia in strat subtire - Denisa Apostol
SECȚIUNEA CONTROLUL ȘI EXPERTIZA PRODUSELOR ALIMENTARE
LOCUL 1
Studiul influenţei naturii ambalajului asupra timpului de viaţă a untului – ambalaj pe bază de folie de Al. - Diana Libotea
LOCUL 2
Andreea Petruţa Chiriguţ
LOCUL 3
Studiul influenţei naturii ambalajului asupra timpului de viaţă a untului – ambalaj pe bază de hârtie - Diana Gîta
MENȚIUNE
Studiul influenţei condiţiilor de depozitare asupra caracteristicilor untului clarificat - Alexandra Mateaş
SECȚIUNEA INGINERIA PRODUSELOR ALIMENTARE
LOCUL 1
„Muschiulet de porc afumat: studiul influentei tipului de afumare si a esentelor de lemn folosite la afumare asupra caracteristicilor organoleptice si fizico-chimice - Lucian Pop
LOCUL 2
Piure de pastarnac: preparare si studiul influentei diferitelor tehnici de conservare bazate pe variatia temperaturii - Cristina Mike
LOCUL 3
Caracteristici ale iaurtului cu probiotice - Helga Maxi
MENȚIUNE
Cercetari asupra bauturilor alcoolice distilate (Tuica) - Andrei Barbu
MENȚIUNE
Tehnologia de obtinere a carnatilor cu adaos de ciuperci - Cosmin Urs
SECȚIUNEA PROTECȚIA ȘI MANAGEMENTUL MEDIULUI
LOCUL 1
Managementul deşertificării. Studiu de caz: judeţul Timiş - Ioana Olandra (Kadar)
LOCUL 2
Managementul fenomenelor de grindină - Delia Lenghel (Petruş)
LOCUL 3
Calitatea apei potabile din Baia Mare - Delia Cocean