SESIUNEA DE COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE STUDENŢEŞTI

SECȚIUNEA INFORMATICĂ

LOCUL 1

SMS MARKETING - Ciople Norbert, Marincaș Andrei, Ungur Bogdan

LOCUL 2

Aplicație de optimizare a traseelor de distribuție - Rotaru Marcela

LOCUL 3

Digitalizarea Bibliotecilor - Bilț Florin, Alfodi Tibi

SECȚIUNEA ȘTIINȚE ECONOMICE

LOCUL 1

Cultura organizațională și influențele ei asupra dinamicii companiilor - Armaș Cătălin

LOCUL 2

Influența marketingului în comerțul on-line - Roman Răzvan

LOCUL 3

Previziunea vânzărilor cu metoda nivelării exponențiale folosind programul informatic QM for Windows - Crăciun Dumitrița, Lupan Mihăiță, Turuczko Maria

SECȚIUNEA BIOLOGIE ȘI BIOCHIMIE APLICATĂ

LOCUL 1

“Studiul mucegaiurilor toxicogene din spaţiile de locuit” - Lavinia Gherasi

LOCUL 2

Aplicarea metodei FTIR in investigarea unghiilor persoanelor cu diabet zaharat - Ioana Tărâţă

LOCUL 3

Evaluarea condiţiilor igienico-sanitare într-o unitate medicală - Emilia Benea

MENȚIUNE 1

Cercetări privind combaterea ruginii brune (Pucciniarecondita) la Triticumaestivum

SECȚIUNEA CHIMIE ȘI CHIMIE DIDACTICĂ

LOCUL 1

Extractia si caracterizarea componentilor din rasinile de pin - Iulian Hojd

LOCUL 2

Analiza cofeinei din cafea si bauturi energizante prin metode cromatografice ( CSS si HPLC) - Norbert MorE -

LOCUL 3

Analiza alcoolilor prin spectrometria FTIR - Mariana Zoicaş (Maier)

MENȚIUNE

Determinarea acidului ascorbic din sucurile de citrice prin cromatografia in strat subtire - Denisa Apostol

SECȚIUNEA CONTROLUL ȘI EXPERTIZA PRODUSELOR ALIMENTARE

LOCUL 1

Studiul influenţei naturii ambalajului asupra timpului de viaţă a untului – ambalaj pe bază de folie de Al. - Diana Libotea

LOCUL 2

Andreea Petruţa Chiriguţ

LOCUL 3

Studiul influenţei naturii ambalajului asupra timpului de viaţă a untului – ambalaj pe bază de hârtie - Diana Gîta

MENȚIUNE

Studiul influenţei condiţiilor de depozitare asupra caracteristicilor untului clarificat - Alexandra Mateaş

SECȚIUNEA INGINERIA PRODUSELOR ALIMENTARE

LOCUL 1

„Muschiulet de porc afumat: studiul influentei tipului de afumare si a esentelor de lemn folosite la afumare asupra caracteristicilor organoleptice si fizico-chimice - Lucian Pop

LOCUL 2

Piure de pastarnac: preparare si studiul influentei diferitelor tehnici de conservare bazate pe variatia temperaturii - Cristina Mike

LOCUL 3

Caracteristici ale iaurtului cu probiotice - Helga Maxi

MENȚIUNE

Cercetari asupra bauturilor alcoolice distilate (Tuica) - Andrei Barbu

MENȚIUNE

Tehnologia de obtinere a carnatilor cu adaos de ciuperci - Cosmin Urs

SECȚIUNEA PROTECȚIA ȘI MANAGEMENTUL MEDIULUI

LOCUL 1

Managementul deşertificării. Studiu de caz: judeţul Timiş - Ioana Olandra (Kadar)

LOCUL 2

Managementul fenomenelor de grindină - Delia Lenghel (Petruş)

LOCUL 3

Calitatea apei potabile din Baia Mare - Delia Cocean

MENȚIUNE

Georgeta Coroian (Ionce)