Au mai rămas 22 de zile: XGEN Conference se apropie cu pași repezi

Conferința XGEN Next 100, un eveniment studențesc organizat de Facultatea de Științe din cadrul Centrului Universitar Nord din Baia Mare, va avea loc în perioada 10-13 Mai.

XGEN Conference dorește să le ofere studenților oportunitatea de a pune în practică ceea ce studiază, de a câștiga o sumă considerabilă de bani și, nu în ultimul rând, șansa de a obține un loc de muncă.

Înscrierea este gratuită, cazarea și masa sunt asigurate de către organizatori, iar fondul de premii atinge totalul de 30.000 de lei.

Studenții înscriși la un program de licență se pot întrece în cadrul celor 3 secțiuni ale conferinței:

Data limită pentru înscrierea lucrării de cercetare sau a echipei participante în competiția de Hackathon este 25 aprilie.

Premiile stabilite pentru Hackathon:

Locul 1 – 6000 de lei

Locul 2 – 4500 de lei

Locul 3 – 3000 de lei

Premiile stabilite pentru R&D:

Locul 1 – 1000 de lei

Locul 2 – 750 de lei

Locul 3 – 500 de lei

*Premiile de la R&D vor fi acordate pe secțiuni(Inginerie, Științe economice, Matematică & Informatică și Creativitate)!

Deadline-ul fixat pe data de 25 aprilie este valabil și pentru Talks, secțiunea în care participanții vor cunoaște speakeri precum Mihai Țăranu (a.k.a. Zmenta, Digital devourer), Cosmin Bălănean (CEO SmartProtection.ro) sau Sebastian Cochinescu (Tech entrepreneur).

Studenții participanți provin din toate colțurile țării,, așa că XGEN devine un eveniment care dă întâlnire tinerilor din România în Baia Mare, capitala tineretului și a Maramureșului.

See you soon!

P.S.: Pe site-ul conferinței XGEN Next 100 au fost postate primele lucrări acceptate în cadrul secțiunii R&D!

Autor: Andrei Buda

Editor: Robert Bandi