XGEN Conference Talks: Cu Vlad Șuteu despre impactul antreprenoriatului și al inovării

Înființată în 2014, compania SprintPoint poate fi definită ca un Studio de Inovare, unde specialiști din diferite domenii, cum ar fi dezvoltarea afacerilor, tehnologia, branding, comunicarea, investițiile și multe altele, și-au unit forțele pentru a duce proiectele și startup-urile la nivelul următor.

Pe lângă aceștia, SprintPoint se poate lăuda și cu o rețea extinsă de specialiști, avocați și agenți de schimbare în domeniul dezvoltării, inovării și capitalului de risc. De asemenea, compania SprintPoint este partener Gold al XGEN Conference.

În cadrul companiei SprintPoint, Vlad Șuteu – speaker la conferința XGEN Next 100 – deține funcția de Managing Partner. În cadrul secțiunii Talks, Vlad va vorbi despre impactul antreprenoriatului și al inovării în construirea comunităților.

Perspectivele lui Vlad Șuteu legate de afaceri s-au dezvoltat atât prin experiența educațională, cât și prin cea profesională. Fiind pasionat de antreprenoriat și inovație, invitatul nostru la XGEN Conference a căutat mereu nișe atractive de piață.

Vorbirea în spațiuk public și dezvoltarea afacerilor reprezintă punctele forte ale lui, fiind  întotdeauna interesat de dezvoltarea de parteneriate care pot aduce un plus de valoare întreprinderilor și societății.

Absolvent al Colegiului Național „Gheorghe Șincai” din Baia Mare, Vlad Șuteu a urmat și cursurile „Ruskin University” din Anglia, respectiv „Aarhus University” din Danemarca.

Studenții participanți la XGEN Conference  pot afla de la Vlad Șuteu cum profesionalismul și aptitudinile polivalente pot reprezenta cheia succesului pentru societățile din România și Europa.

Autor: Andrei Buda

Editor: Robert Bandi